Om tiden inte fanns

Om tiden inte fanns

God morgon,

Jag vill dela med mig lite om mitt personliga liv. Just nu studerar jag en bok som heter “om tiden inte fanns”. Jag valde den just för att jag själv alltid varit nyfiken på vad det är som gör att vissa dagar känns längre än andra, och på de senaste åren också jobbat mycket för att kunna effektivisera tiden.
Så när jag är klar med den så ska jag berätta mer.
Men vad jag förklarar för mina kunder när de pratar om de förflutna eller framtiden, är att de faktiskt finns ett sätt att resa i tiden, genom våra minnet. Om vi mediterar tillräckligt fokuserat så kan vi faktiskt förändra framtiden.
Det är därför vi kan minnas, och att sätta ord på saker vi inte kan se eller de saker vi kan se, blockerar oss ifrån att förstå vad det egentligen handlar om.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, jobba lite och jag hoppas att ni får en fin dag.