Liri

Jag är en ödmjuk, öppensinnad och förstående människa med stark intution, och känsla för olika typer av energier. Jag är duktig på att hitta så kallade blockeringar, som kommer ifrån olika trauman eller ibland idéer om hur något ska vara. Det skapar inte bara spänningar i kroppen men sätter också gränser i vardagen.
Jag använder även tarotkort som verktyg för att till exempel se vilka element som dominerar och hur man kan arbeta med dom, korten kan visa olika händelser, och de kan ge varningar eller glädjebesked.

Vi kanaliserar hela tiden olika källor och jag kan genom samtal kanalisera dina frågor och ge dig svar på funderingar om dig själv, karriär eller kärleksrelationer.

Ett tag var mitt sökande inom spiritualismen överväldigande, det blev svårt att separera olika energier och jag blev förvirrad och deprimerad. Det har testat min tro och sen visat mig ljusare klarhet än jag någonsin kunnat tro. Tack vare resan, kan jag nu hjälpa andra som har det svårt eller vill utvecklas på ett genuint och sant sätt, det är enkelt för mig att känna igen vissa mönster eller energier och hur man tar sig vidare.

Genom livet har jag lärt mig hur balansen mellan vår själsliga, mentala och kroppsliga upplevelse påverkar vår relation med världen och jag försöker hela tiden hitta sätt att knyta detta djupare in i mitt medvetande.
Att minnas varför vi är på jorden, vad kroppen kan göra för oss och vad vi kan göra för den är intressant för mig.

Du kan ringa till mig prata om allt mellan himmel och jord, jag kan använda tarotkort, pendel eller kanalisering för att hjälpa dig.