Konflikt med omgivningen

Konflikt med omgivningen

Min titel skulle man kunna skriva en hel bok om. När jag ser den meningen så tänker jag på en tid där jag åsidosatte allt social liv, reste utomlands och bara ville finna min frid. Stundtals fann jag den men närfokus alltid är att vara sann mot sig själv så höll det inte i längden. Men jag började första varför jag vandrade den vägen som jag själv får välja. Tydligen har det blivit av stor vikt att få känna mig fri på det sättet att jag vet att jag hela tiden rensar andras drömmar och mål och känner igen sin egen energi. Det är leder automatiskt till att kunna få nöjet att glädja sig åt andras lycka. Stötta deras drömmar och stå centrerad i sig själv. Givetvis dras vi med, och det är fantastiskt roligt, men i slutet på dagen så är det du som lever ditt liv och ingen annan.
Välkommen till min blogg, ni som stod ut att läsa ända hit.
Ni kommer i framtiden se mig berätta om energier, resan att lära sig känna igen destruktivitet och vad som faller mig in.

“you are not from Earth, you came from Earth”

Love and light, darkness and all there is,

Liri