Intentioner

Intentioner

Idag är det fullmåne. Det betyder att det är tid för insikter och glädje. Detta är inte bara någonting jag säger för att jag läst det, men jag upptäcker varje månad hur mitt mående kan synkroniseras med ljuset av månen. Månen är en kvinnlig energi och idag tänker jag på något speciellt. Det som verkligen har varit mina största misstag. Det är att göra saker av anledningar som inte är kopplat till hjärtat. Att jag inte haft kontakt med min riktiga längtan och vetskap om vad jag verkligen bryr mig om. Att yoga för att bli vältränad. Det kanske låter rätt men om man inte känner in alla organ man helar, och är driven av, ju djupare vi går i att fira våran kropp som bär oss trots att vi faktiskt många gånger skadar den. Kanske äter för mycket ,rör oss för lite.

jag strävar inte efter perfektion, för det finns inte, den mänskliga upplevelsen upplever jag är en ständig insikt om att förlåta sig själv för att vi vet vad som ska göras men ändå går andra hållet. Det är för att vi påverkar varandra. För att hålla mig så balanserad som möjligt så kräves det mycket ensam tid. Jag tar ensam tid till och med i affären. Vägrar möta andra energier och håller mig till mitt mål, att hämta mina varor. Andra gånger vill jag ha sällskap och vara social, då söker jag kontakt och ger av mig själv. Men många kunder jag pratar med har svårt för att våga säga ifrån, våga vara självisk. Men när vi ser att det själviska faktiskt inte är egoistiskt utan det ger oss mer tid att hämta upplevelser som vi senare kan dela med andra.

Med titeln på inlägget “intentioner” vill jag påminna mig själv och dig som läser, att faktiskt hellre låta bli att träna, plugga, gå in i ett förhållande, om inte ditt hjärta är i fokus. Det är så jag har skadat mig mest, och dessutom får jag mycket avslappning genom att stressen av att gå i hundra olika tankar samtidigt istället för att bara ha en – att ta hand om den världsliga kroppen. I en tid där vi vaknar och blir mer medvetna, får vi också komma ihåg att vi är på jorden och det enda vi kan kontrollera är oss själv.

hoppas ni njuter av fullmånen lika mycket som jag idag.

Kram