Gå tillbaka

Gå tillbaka

Okej, the big merge. Anyone? Thats the spirit på amerikanska. Holy spirit på bibliska. Vi fnittrar, och vad jag älskar mina systrar.

Jag vaknade upp som starkast när jag insåg att jag faktiskt också är världsliga. Det spelar ingen roll ;att det finns andra galaxer. Andra och tidigare liv. När vi är på jorden är det viktigt och grundläggande att manifestera, att gå ifrån tanke till handling. Med en erfarenhet att vilja vakna men i sorg se att vissa aldrig gör det, eller spårar ur om de inser verklighet, så måste vi ändå vara vänliga i den här processen av att samarbeta och inte låta de sju dödssynderna ta över livet.
Att vilja ha det städat och rent är jättebra, men det är så naturligt att det blir fel ibland. Sen att faktiskt undra varför vi inte lägger mer tid på att något så enkelt som att slänga soporna i papperskorgen..
Transcendent innebär att vi är på väg någonstans ingen ensam kan ordna eller planera.
Jag gillar verkligen att se människor som säger nej till kärlek som illusionen inbillade oss skulle hålla i längden, men ändå lita på att kärleken återstår, finns kvar, känna kroppen noggrant och med värdighet trots fattigdom veta sitt värde. Att naturen inte dömer utan bara flödar och vill vara vid liv.
När jag skriver det här blåser vinden, jag sitter på torget i min lila stad och röker min sista cigarett. Det är otroligt hur laster kan vara svåra att släppa, men att jag vill andas frisk luft ska få mig att hjälpa till med det.
Ha en fortsatt fin rotad dag,
Frid och harmoni,
Liri