Att tro på “något”

Att tro på “något”

I en tid där ordet religion faktiskt triggar människor. Mainstream media har levererat osanningar och skeva upplysningar om vad en muslim är. Det är framförallt muslimer som är utsatta..
Jag frågade mig själv för flera år sedan, då det faller sig naturligt för mig att konspirera, varför Sverige är det mest sekulariserade landet i världen, och vad det innebär. Nu har jag inte dykt djupt i detta med att läsa bibeln eller koranen, men sedan jag förstod att jag är född till att avguda naturen så har jag sakta men säkert behövt att programmera om så mycket av vad jag fått lära mig av de svenska samhället och våra normer.
Jag önskar att alla har något att tro på. Av mina reflektioner kring religion, så vill jag fråga de som säger att de inte tror på något alls, hur kan du veta vad du vill? Vem du är?
När vi vågar tro på naturens magi, och hänger oss till att ta vara på själen, framför att stilla begär, så är vi på god väg.