Att skydda sig från andras mörka energi

Att skydda sig från andras mörka energi

Vi är alla magiska varleser. Och vissa tror inte på svart eller mörk magi. Men det finns på största möjliga allvar. Däremot är det inte så allvarligt eller farligt, i alla gånger.

Såhär; från start, när vi männsiskor bara är kroppen, utan vatten, kommunikation, eller va det kan vara, endast skalet. Så är vi en mörk energi. Det är genom solen som ger oss mat och vitaminer och näringsämnen vi kan transformera energin utåt till något ljust. Därför ska man inte bara tro att vissa människor bara suger energi på grund av deras okunskap om vilken energi de bär med sig, det finns sätt att visa dom ljus utan att ge av dig själv för mycket. Har du för det första med dig kunskapen om att det likaväl kan vara du som varit med om något energikrävande, som behöver lite ljus, får vi faktiskt kraft att ge lite mer. Med andra ord är vi mörk och ljus energi. Jag tror att det är viktigt att bryta ned det till att vara enkelt.

Att se det som bra eller dåligt är som i mitt förra inlägg och divide and conquore. Det får oss att leva i en illusion om att uppfatta att vi är den positiva för att vi bara vill minnas det bra. Ju högre medvetenhet vi når inser vi att vi alla delar samma energi och det finns ingen som kan ta den ifrån sig utan att du ger den ifrån dig. I mörket är vi frågande och undrande, liksom när månen lyser så får vi insikt. Utan dessa motpoler så har vi varit monotona varelser utan rörelse.

Att skydda sig, vilket man kan göra på många sätt, ska jag skriva om i ett annat inlägg.

With much light,

Kram

Love with light and darkness